Partners Eiendomsmegling åpner i Bergen

Caroline Norheim Johansen åpner sammen med Stian Sletten, Partners Eiendomsmegling Bergen. De ansatte på kontoret i vestlandets hovedstad er lokalkjente meglere som allerede er klar for oppdrag.

Elida Waage, Stian Sletten og Caroline Norheim Johansen

– Vi er veldig fornøyd med å åpne kontor i Bergen, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang.   

–  Bergen er Norges nest største by, og har et meget spennende boligmarked som stadig er i utvikling. Derfor ønsket vi å etablere oss i området, da med dyktige eiendomsmeglere på laget, fortsetter Garang.

Lokal forankring gir kundene den beste servicen

Caroline Norheim Johansen og Stian Sletten er to erfarne meglere fra Bergen, som til sammen har 20 års erfaring fra bransjen, som etablerer kontoret og står bak satsingen. Vi er også heldige som har fått med oss dyktige Elida Waage som Eiendomsmeglerfullmektig.

– Vi ønsker å kunne gi kunden det beste i alle ledd. Vi er løsningsorienterte og det har aldri før vært så kort vei fra kundens spørsmål til vi kan ta en avgjørelse. Vi selger mange forskjellige boliger og hvert enkelt boligsalg har ulike behov for å kunne oppnå høyest mulig pris, sier Norheim Johansen i en kommentar.

Partners var det mest innovative alternativet 

Partners Eiendomsmegling Bergen ønsker å tilby kundene det beste innen eiendomsmegling. Norheim Johansen mener Partners-kjeden med sin unike tilnærming rundt lokale tilpasninger, i kombinasjon med et solid system, er nøkkelen til å gi boligselgerne den aller tryggeste og beste kundeopplevelsen.

– Vi vurderte flere kjeder og muligheter. Partners ble en klar vinner! Vi har aldri opplevd et så innovativt selskap, med ansatte som har et så stort fokus på å finne de riktige meglerverktøyene. Dette vil effektivisere hverdagen vår slik at vi kan bruke mer tid på kunden, sier Norheim Johansen.

Det er flere grunner til at de valgte som de gjorde, sier Stian Sletten. Partners har et oppfølgingssystem som gjør at det enkelt kan holde styr på interessenter og hvilken type bolig de er interessert i. Dette gir ferske interessenter til boligene som skal selges. Som igjen gir større mulighet for å treffe de riktige kjøperne til hvert enkelt boligsalg. I tillegg er dette en lønnsom kjede som har konkurransedyktige stordriftsfordeler, med gode arbeidsplasser hvor de ansatte trives på jobben. 

– Vi starter et nytt eiendomsmeglerkontor og vil være en utfordrer på markedet i Bergen. Men vi er ikke nykommere. Begge har bred erfaring med kjøp og salg av alle slags boliger i Bergen, og kjenner byen og boligmarkedet  godt, og det vil vi i tiden fremover vise våre kunder, fortsetter Sletten.

Spennende område

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang, er strålende fornøyd med etableringen i Bergen.

– Partners Eiendomsmegling er fremoverlente og har klar strategi når det gjelder lokal satsing. Bergen er et svært attraktivt område, som vi ønsker å ha en tilstedeværelse i. Jeg er sikker på at Caroline og Stian vil bidra til å styrke kjeden vår, avslutter Garang.

Solid og variert marked

Eiendomsmarkedet i Bergen er attraktivt. Boligprisene har hittil i år steget mer i Bergen enn i Oslo og Trondheim. Det er en jevn strøm av nye og brukte boliger. I tillegg er det spennende områder under utvikling, samt boliger i alle prisklasser. De ansatte i Partners Eiendomsmegling Bergen, har bred kompetanse, og formidler salg av alt fra rimelige borettslagsleiligheter til store villaer.

– Markedet i Bergen holder seg stabilt. Vi hadde en god vekst i mai. Vi har god aktivitet på visninger og det merkes at spesielt familieboliger er det mangel på i hele Bergensområdet. Leiligheter går også som det suser, avslutter Sletten.

Partners Eiendomsmegling Bergen er allerede klar for oppdrag og kan kontaktes via nettsiden eller på telefon: 917 91 687.