Vekst-kometen i Bergen

Drøye fem måneder etter oppstarten har Partners Eiendomsmegling Bergen opplevd en eventyrlig vekst, og har blant annet doblet antall ansatte.  – Responsen i markedet har vært overveldende positiv. Vi ser oss nødt til å fortsette jakten på nye kollegaer, sier daglig leder Caroline Norheim Johansen.

Stian Sletten, Caroline Norheim Johansen og Elida Waage.

I juni åpnet hun Partners-kontoret sentralt på Paradis i Vestlandets hovedstad sammen med Stian Sletten. De fikk også med seg grunder og eiendomsmeglerfullmektig Elida Waage på laget.

Men oppstarten ble alt annet enn rolig;

  • Responsen fra markedet og vårt nettverk var enorm. Henvendelsene fra mennesker som ønsket å selge og kjøpe boliger rant inn, noe som innebar at vi jobbet døgnet rundt. Det var nærmest overveldende positivt, og det ble tidlig klart for oss at vi ville ha behov for flere kloke hoder inn i teamet, forteller daglig leder Caroline Norheim Johansen lattermildt.

Les også: Partners Eiendomsmegling åpner i Bergen

Synlighet og sterk merkevare

I underkant av et halvt år etter oppstarten teller det ambisiøse bergensteamet nå seks medarbeidere.

Og det stopper ikke der; I et boligmarked hvor boligprisene hittil i år har steget mer enn i Oslo og Trondheim, må også Partners holde tritt med den høye aktiviteten.  Allerede nå er de på utkikk etter stadig nye kollegaer, blant annet salgssjef og flere eiendomsmeglere.

  Ifølge Norheim Johansen er det en rekke faktorer som ligger bak den vellykkede oppstarten.

  • Vi mottar tilbakemeldinger om at vårt kontor, som befinner seg på et sentralt knutepunkt, er svært godt synlig i landskapet, og at våre kunder opplever svært god synlighet når vi formidler deres bolig. Samtidig er det en trygghet i å ha en kjent og sterk merkevare som Partners i ryggen.

«Vi hadde ikke solgt halvparten så mye i år uten Partners i ryggen.»

Innovativ tilnærming til markedet

For nettopp valget av Partners Eiendomsmegling er alt annet enn tilfeldig. Ulike kjeder ble nøye vurdert før oppstarten, og valget av Partners ble blant annet begrunnet med innovativ tilnærming til markedet, gode oppfølgingssystem og konkurransedyktige stordriftsfordeler.

  • Vi står helt på egne bein hva gjelder alle beslutninger og strategi, samtidig som at kjeden bistår med faglige innspill, juridisk bistand og tekniske løsninger. Det utgjør helt klart en forskjell. Vi hadde ikke solgt halvparten så mye i år uten Partners i ryggen, og oppfølgingen fra kjeden sentralt har vært helt fantastisk, forteller Norheim Johansen.

«Det folkekjære i oss skal være grunnen til at du anbefaler oss videre.»

Videre vekstambisjoner

Utsiktene for videre vekst i Vestlands hovedstad er lyse, og Norheim Johansen understreker at eiendomsmegler-kometen har ingen planer om å sakke ned tempoet med det første.

  • På kort sikt ser vi for oss å få inn ytterligere 3-4 kollegaer og bygge et stadig sterkere faglig miljø her i Bergen. Dernest vil vi på sikt vurdere å åpne nye kontorer og være et markedsledende meglerhus i Bergen og omland, sier Norheim Johansen og føyer til;
  • Men det aller viktigste for oss er å skape en fantastisk arbeidsplass hvor folk har det kjekt sammen. Det folkekjære i oss er noe alle våre kunder skal kunne kjenne seg igjen i, og grunnen til at vi er meglerne som du anbefaler videre, avslutter hun.

«Det ble tidlig klart for oss at vi ville ha behov for flere kloke hoder inn i teamet»

Er du på utkikk etter nye utfordringer innen eiendomsmegling? Ta gjerne kontakt med Caroline for en hyggelig prat.